Za ogled dokumenta se morate prijaviti.
Input:

Davčni inšpekcijski nadzor izvajanja protikoronskih ukrepov - smo pripravljeni?

10.7.2020, , Vir: Verlag Dashöfer, Dolžina video posnetka: 01:45:03

Epidemija in posledično sprejeti paketi t.i. protikoronske zakonodaje, so delodajalce v kratkem času postavili pred mnogo izzivov in dilem. Operativne težave pri izplačilu plač, nadomestil, kriznih dodatkov ipd. smo reševali sproti, a ostajajo dvomi, ali je bilo vse PRAVILNO obračunano, izplačano in poročano. 

Na izkustvu prvih inšpekcijskih pregledov na terenu vam bomo na praktičnem webinarju prikazali področja nadzora, proceduro ter predvsem opozorili na ustrezne evidence, ki se nanašajo na t.i. protikoronske zakonodajne pakete, in, ki naj bi jih delodajalec imel tudi pripravljene v primeru inšpekcijskega nadzora. 

 

Predavateljica:

Simona Štravs je univerzitetna diplomirana pravnica in davčna svetovalka z licenco Zbornice davčnih svetovalcev (ZDS). Je direktorica podjetja DEPS consulting d. o. ol ter tudi predsednica Zbornice davčnih svetovalcev. Kot praktik in uveljavljena predavateljica sodeluje na različnih seminarjih, konferencah, davčnih šolah. Je (so)avtorica strokovnih člankov in priročnikov med drugim tudi priročnika "Davki enostavno in jasno", ki ga izdaja založbe Verlag Dashöfer.

 

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih