Danes je 15.6.2024
Za ogled dokumenta se morate prijaviti.
Input:

Izdelovanje diagramov v Excelu z orodjem SmartArt

19.3.2018, , Vir: Verlag Dashöfer, Dolžina video posnetka: 00:18:52

Poglavja

V Microsoft Excelu lahko naše podatke grafično prikažemo s pomočjo grafov, lahko pa izdelamo tudi različne diagrame, ki jih naredmo z Excelovim orodjem SmartArt. Na ta način bomo naše podatke ne le ponazorili z diagramom, ampak hkrati tudi obogatili vsebino našega dokumenta.

Enako orodje lahko uporabimo tudi v programih Microsoft Office in Microsoft Power Point, zato vam vsekakor priporočamo ogled tega videa. Ko boste videli, uporaba orodja SmartArt ni težka ali zahtevna, končni rezultat našega dela s tem orodjem pa lahko precej obogati naš dokument.

 

Predavatelj:

Aleksandar Lazarević je diplomiral na Fakulteti za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani. Več kot 20 let dela na področju razvoja programske opreme v različnih vlogah: kot razvijalec, načrtovalec informacijskih sistemov, vodja projektov in kot vodja razvojnih skupin. Trenutno se ukvarja z izobraževanjem računalniških strokovnih predmetov, in sicer kot predavatelj na srednji in višji šoli. Delal je na več projektih razvoja informacijskih sistemov v državni upravi ter v gospodarskih organizacijah, tako doma kot v tujini. Na strokovnem področju ga zanimajo uporaba preglednic na področju financ, testiranje programske opreme ter vizualizacija podatkov.