Danes je 13.7.2024
Za ogled dokumenta se morate prijaviti.
Input:

Kako se lotiti izdelave svoje spletne strani

12.7.2019, , Vir: Verlag Dashöfer, Dolžina video posnetka: 00:10:39

Poglavja

Prisotnost na spletu je v današnjih, »digitalnih« časih zelo pomemben dejavnik pri promociji podjetja.

Na spletu se lahko podjetje udejstvuje na mnoge načine, v današnjem seminarju pa bomo predstavili, kako se lotiti izdelave lastne spletne strani.

Predstavljene bodo različne vrste spletnih strani (spletne trgovine, informativne spletne strani, itd.), pogledali bomo, kako izgleda ozadje različnih spletnih strani, čemu so namenjeni različni tipi spletnih strani.

V nadaljevanju si bomo ogledali tudi, kako se sami lahko lotimo izdelave spletne strani, na kaj moramo biti pozorni, če se odločimo za agencijo, katera spletna orodja lahko uporabimo, če se postavitve lotimo sami in kako spletno stran optimizirati za čim večjo publiko.

Izdelavo svoje spletne strani vam bo predstavil Jure Mesarec, specialist za digitalni marketing.

Pripravljeno v sodelovanju z:

Optiweb, je inovativno slovensko podjetje, ki poskrbi za celostno spletno pojavnost podjetij - od naprednih spletnih strani in trgovin do digitalnega marketinga. Ekipo sestavljajo certificirani profesionalci vseh vrst - od oblikovalcev in analitikov, slavistov, anglistov ter specialistov za digitalni marketing in SEO. Ustvarjajo celostne strategije in identitete, ki razvijajo znamko in pokrivajo več kanalov hkrati. Ne bojijo se novih izzivov in velikih številk, saj vestno upravljajo s številnimi AdWords računi in njim pripadajočimi ključnimi besedami ter Facebook in Instagram profili iz različnih področij na slovenskih in mednarodnih trgih. Za založbo Verlag Dashöfer pripravljajo krajše izobraževalne video seminarje s področja spletnih rešitev.