Za ogled dokumenta se morate prijaviti.
Input:

Knjiženje zahtevnejših poslovnih dogodkov: računovodski vidik, III. del

11.3.2015, , Vir: Verlag Dashöfer, Dolžina video posnetka: 01:17:17

Andreja Schwarzmann se v video seminarju loteva tretjega dela računovodskega vidika knjiženja zahtevnejših poslovnih dogodkov.

V tretjem delu obravnava zaloge surovin in materiala, proizvodov, polproizvodov in trgovskega blaga, prav tako pa v zadnjem delu video seminarja tudi predstavlja knjiženje kratkoročnih časovnih razmejitev. V zelo praktično naravnavnem video seminarju predavateljica postreže s kar 13 različimi praktičnimi primeri in prikaže konkretna knjiženja poslovnih dogodkov v teh primerih, obenem pa skozi celoten video seminar izpostavlja, na kaj je pri knjiženju potrebno biti pozoren in zakaj je izbrala določene konte.

Kazalo vsebine:

  • Zaloge surovin in materiala
    • Primer  1
    • Primer 2
    • Primer 2a
    • Primer 3
    • Primer 3a
    • Primer 4
  • Zaloge proizvodov in polproizvodov
    • Primer 5
  • Zaloge trgovskega blaga
    • Primer 6
    • Primer 7
  • Kratkoročne časovne razmejitve
    • Primer 8
    • Primer 9
    • Primer 10          
  • Pasivne časovne razmejitve
    • Primer 11
    • Primer 12
    • Primer 13           

 

Oglejte si naslednje video seminarje

Knjiženje zahtevnejših poslovnih dogodkov: računovodski vidik, I. del

Knjiženje zahtevnejših poslovnih dogodkov: računovodski vidik, II. del

Knjiženje zahtevnejših poslovnih dogodkov: davčni vidik, I. del

 

Predavatelj:

Andreja Schwarzmann je finančna in poslovna svetovalka ter direktorica računovoskega servisa KOŠIR & Co. d. o. o., ki deluje že od leta 1992. Je predavateljica na Gea College v Ljubljani, med drugim pa kot avtorica člankov sodeluje s Verlag Dasöfer in  tudi predava tudi na seminarjih, kjer udeležencem predstavlja svoje bogate izkušnje iz prakse.

Priložene datoteke

KZPDRV3.pdf 0.37 MB
 

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih