Danes je 15.6.2024
Za ogled dokumenta se morate prijaviti.
Input:

Odpiranje nedavno zaprtih datotek

11.4.2018, , Vir: Verlag Dashöfer, Dolžina video posnetka: 00:03:17

Poglavja

Če pogosto odpiramo iste datoteke, potem nam seznam nedavno zaprtih datotek zelo olajša iskanje in odpiranje teh datotek. Na seznamu nedavno odprtih datotek lahko imamo vse do 50 naslovov.

Kakšne nastavitve lahko naredimo pri seznamu nedavno odprtih datotek in kakšne bližnijce lahko uporabimo, nam razkriva naslednji video. Oglejte si ga in si olajšajte delo z Microsoft Excelom.

 

Predavatelj:

Aleksandar Lazarević je diplomiral na Fakulteti za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani. Več kot 20 let dela na področju razvoja programske opreme v različnih vlogah: kot razvijalec, načrtovalec informacijskih sistemov, vodja projektov in kot vodja razvojnih skupin. Trenutno se ukvarja z izobraževanjem računalniških strokovnih predmetov, in sicer kot predavatelj na srednji in višji šoli. Delal je na več projektih razvoja informacijskih sistemov v državni upravi ter v gospodarskih organizacijah, tako doma kot v tujini. Na strokovnem področju ga zanimajo uporaba preglednic na področju financ, testiranje programske opreme ter vizualizacija podatkov.

ODPNEZPDVEX.pdf 0.41 MB