Danes je 26.9.2023
Za ogled dokumenta se morate prijaviti.
Input:

Samo zdravi smo lahko uspešni - 2. korak: Po jutru se dan pozna

2.6.2020, Vir: Verlag Dashöfer, Dolžina video posnetka: 00:20:19

Poglavja

»Po jutru se dan pozna« - kako boste preživeli današnji dan? Boste ves čas pod stresom, nenehno nekam hiteli? To, kako začnemo dan, vpliva na naše počutje tekom celega dne.

Če že zjutraj samo hitimo, se bomo verjetno tako počutili še ves dan. Pomembno je torej, da bomo naša jutra začeli umirjeno in z optimizmom.

V drugi lekciji serije "Samo zdravi smo lahko uspešni", nam bo predavateljica Saša Stopar razložila, zakaj je pomembno da si vsako jutro vzamemo nekaj minut in tako rekoč "poženemo kri po žilah". Predstavila pa nam bo tudi kratko jutranjo vadbo, s pomočjo katere boste lahko vsak svoj dan začeli polni energije.

Predavateljica: Saša Stopar, licencirana AFP osebna trenerka (1,2), inštruktorica skupinskih vadb, že več kot 10 let tudi vaditeljica antigravity aerial yoge1,2 ter mednosečniške in poporodne vadbe. Solastnica fitnes in vadbenega centra V.I.P. Ivančna Gorica. Promotorka zdravja za zaposlene, ki aktivno obiskuje podjetja in njihove zaposlene ter jih motivira k boljšemu počutju in zdravemu življenjskemu slogu ter jih spodbuja k razmigavanju med delovnim časom. Zlata nit njenih treningov sta najprej tehnika in pravilna izvedba vaj, potem pa želja, da izvabi najboljše in največ kar lahko iz vsakega vadečega.