Za ogled dokumenta se morate prijaviti.
Input:

Spremembe DDV v letu 2019

18.10.2018, , Vir: Verlag Dashöfer, Dolžina video posnetka: 00:45:05

V letu 2019 se nam obeta nekaj sprememb na področju DDV, pri čemer je prvi del njih posledica sprememb na ravni evropske zakonodaje, drugi del pa plod predlagatelja sprememb ZDDV-1 in PZDDV. V tem spletnem seminarju se lahko podrobneje seznanite z novimi pravili, ki so povezana s kuponi ter opravljanjem telekomunikacijskih, storitev oddajanja in elektronskih storitev. DDV strokovnjakinja, mag. Aleksandra Heinzer, predstavlja tudi druge predvidene spremembe, ki se nanašajo zlasti na odpravo nekaterih administrativnih obveznosti. Pomembna novost pa je sprememba, povezana z izjavo po 45. členu ZDDV-1.

 

Kazalo vsebine:

  • Spremembe predpisov
  • Novosti v zvezi s kuponi
  • Enonamenski kuponi
  • Večnamenski kuponi
  • Novosti v zvezi z opravljanjem TOE storitev
  • Novosti v zvezi z izjavo po 45. členu ZDDV-1
  • Ostale novosti
  • Vprašanja in odgovori

 

Predavatelj

mag. Aleksandra Heinzer

mag. Aleksandra Heinzer
je predsednica Zbornice davčnih svetovalcev Slovenije in njena predstavnica v evropskem združenju davčnih svetovalcev CFE (Confédération Fiscale Européenne). Od leta 2018 je tudi zastopnica CFE v skupini VAT forum pri Evropski komisiji. V tesnem sodelovanju z založbo Verlag Dashofer se je skozi dolgoletno delo specializirala za področje DDV. Poleg tega, da svojim strankam pomaga reševati DDV probleme, je avtorica številnih člankov in prispevkov, soavtorica DDV priročnika, dnevno pa odgovarja tudi na pisna vprašanja naročnikov produktov založbe Verlag Dashofer. Posebno pozornost posveča predajanju znanja s področja DDV zvestim udeležencem njenih rednih seminarjev in tečajev.

Priložene datoteke

PDFgradivoVDU_spremembe_ddv_OSEM228.pdf 1.05 MB
 

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih