Danes je 28.9.2023
Za ogled dokumenta se morate prijaviti.
Input:

Združevanje več celic v Excelu v eno

5.4.2018, , Vir: Verlag Dashöfer, Dolžina video posnetka: 00:04:03

Poglavja

V Excelovem dokumentu imamo ogromno število celic, zato je včasih celoten dokument bistveno bolj pregleden, če nekatere celice združimo v eno. Če imamo na primer dolg naslov, ki je viden čez več zaporednih celic hkrati, bo ob združitvi teh celic videti dokument bolje in posledično pregledneje.

Predavatelj Aleksandar Lazarević vam v videu nadzorno in korak za korakom prikazuje, kako združiti več celic v eno. Kot boste videli, lahko združimo tako celice v vrstici kot celice v stolpcu, vedno pa imamo tudi možnost, da celice v Excelovem dokumentu tudi razdružimo. Predavatelj vam bo v videu tudi pokazal, kako lahko združevanje izvedemo tudi na hiter način.

 

Predavatelj:

Aleksandar Lazarević je diplomiral na Fakulteti za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani. Več kot 20 let dela na področju razvoja programske opreme v različnih vlogah: kot razvijalec, načrtovalec informacijskih sistemov, vodja projektov in kot vodja razvojnih skupin. Trenutno se ukvarja z izobraževanjem računalniških strokovnih predmetov, in sicer kot predavatelj na srednji in višji šoli. Delal je na več projektih razvoja informacijskih sistemov v državni upravi ter v gospodarskih organizacijah, tako doma kot v tujini. Na strokovnem področju ga zanimajo uporaba preglednic na področju financ, testiranje programske opreme ter vizualizacija podatkov.

ZDRVCVENO.pdf 0.8 MB