Za ogled dokumenta se morate prijaviti.
Input:

Razširitev Unijske ureditve - EU VEM (novost od 1. 7. 2021 dalje)

28.5.2021, Vir: Verlag Dashöfer, Dolžina video posnetka: 01:14:22

S 1. julijem 2021 prihajajo spremembe in novosti na področju e-trgovanja.

Mag. Aleksandra Heinzer vam bo na on-line seminarju predstavila eno izmed teh sprememb in sicer sistem EU VEM. Osredotočila se bo predvsem na primere, v katerih bo po novem mogoče uporabiti EU VEM sistem, na določitev kraja, plačnika in izdajanje računov, predstavila pa bo tudi nekaj praktičnih primerov, ki vam bodo koristili pri uporabi EU VEM sistema od 1. 7. 2021 dalje.  

 

Predavateljica:

mag. Aleksandra Heinzer je davčna svetovalka z licenco Davčno svetovalne zbornice Slovenije in predstavnica te zbornice v evropskem združenju davčnih svetovalcev CFE (Confédération Fiscale Européenne). Od leta 2018 je tudi zastopnica CFE v skupini VAT forum pri Evropski komisiji. V tesnem sodelovanju z založbo Verlag Dashofer se je skozi dolgoletno delo specializirala za področje DDV. Zaposlena je v družbi Pakta svetovanje d.o.o. in svojim strankam pomaga reševati DDV probleme. Je avtorica številnih člankov in prispevkov, soavtorica DDV priročnika, dnevno pa odgovarja tudi na pisna vprašanja naročnikov produktov založbe Verlag Dashofer. Posebno pozornost posveča predajanju znanja s področja DDV zvestim udeležencem njenih rednih seminarjev in tečajev.

Priložene datoteke

PDFgradivo_EU_OSS_OSEM348.pdf 1.11 MB
 

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih