Danes je 25.5.2024
Naročilnica

Praktični primeri uporabe Chat GPT

Informacije o on-line seminarju:

Termin: 06. 06. 2023
Čas: 10.00 - 11.30
Število razpoložljivih mest: 10

Cena: 89,00 EUR

Vsebina:

Facebook je obstajal 10 mesecev, da je dobil svojega milijontega uporabnika, Chat GPT je ta mejnik dosegel v le 5 dneh. In ne presenetljivo, saj gre za najbolj napredno umetno inteligenco, ki je lahko vaš asistent ali celo nadomesti nekatere delovne naloge, ki jih sicer opravljajo zaposleni. Podjetja ga že uporabljajo in najboljši ga že povezujejo v svoja orodja, zato ne zamudite te revolucije. Umetna inteligenca vas sicer ne bo nadomestila, lahko pa vas prehiti nekdo, ki jo pametno uporablja. 

Na seminarju bomo pogledali delovanje Chat GPT in Velikih jezikovnih modelov (Large Language Model). Razumeli boste kako deluje Chat GPT in kakšne so njegove omejitve. Odprli bomo tudi vprašanje avtorskih pravic in zasebnosti povezanih z Chat GPT.

Pogledali bomo praktične primere navodil, ki jih dajemo Chat GPT in rezultate, ki jih dobimo in tako interaktivno zagotovili, da boste razumeli, kako najbolje uporabljati Chat GPT, da dobite najboljše rezultate.

Iz programa seminarja

  • Kaj je umetna inteligenca in kako jo uporabljamo v podjetjih in organizacijah?
  • Kako deluje Chat GPT in kakšne so njegove omejitve?
  • Kako uporabljamo Chat GPT pri poslovni komunikaciji?
  • Uporaba Chat GPT za socialna omrežja
  • Kako uporabljamo Chat GPT pri analizi dokumentov?
  • Kako z APIjem uvedemo Chat GPT v lastne produkte
  • Kako Chat GPT uvesti v procese znotraj podjetja in organizacije?
  • Kako Chat GPT uporabljamo za programiranje?
  • Orodja, ki nadgradijo Chat GPT

Predavatelji:
Peter Mesarec

Je strokovnjak spletnega marketinga, ki je marketing videl skozi oči agencije (Red Orbit), bil je in-house marketingar in vodil lastno podjetje.Govori tri različne jezike marketinga in razume prednosti in omejitve, s katerimi se srečujete pri delu. Mnogim podjetjem je pomagal pri pripravi vstopa na tuje trge in izvedbi marketinških akcij ob vstopu na tuje trge. Redno je član komisij, ki izbirajo najuspešnejše slovenske in tuje spletne projekte, s čimer dodatno razume kaj loči uspešne od neuspešnih spletnih nastopov. Večkrat je bil izbran za najboljšega predavatelja na mednarodnih konferencah, kot gosta ga vabijo tudi na slovenske Univerze.