Za ogled dokumenta se morate prijaviti.
Input:

Amortizacija in amortiziranje sredstev v podjetju

6.8.2021, , Vir: Verlag Dashöfer, Dolžina video posnetka: 01:04:07

Amortiziranje je po SRS2016 razporejanje vrednosti amortizirljivega sredstva na zneske, v katerih ga v ocenjeni dobi njegove koristnosti postopoma zapušča in ki pomenijo stroške. Amortizacija je torej znesek, ki v posameznem obračunskem obdobju zapusti amortizirljivo sredstvo in pomeni strošek za to obdobje.

V on-line seminarju strokovnjakinja Fenja Borštnar predstavlja osnove amortizacije, metode amortiziranja, kaj je osnova za amortiziranje... vse to na praktičnih primerih.

 

Predavateljica:

Fenja Borštnar, diplomirana ekonomistka in strokovnjakinja s področja računovodstva. Z računovodstvom se ukvarja že več kot 20 let, od tega 15 let samostojno kot vodja lastnega računovodskega servisa. Redna zunanja sodelavka na Javnem zavodu Cene Štupar. Občasno predava in vodi delavnice tudi na Obrtni zbornici Slovenije, Zvezi svobodnih sindikatov in različnih podjetjih. Vodenje preko 200 tečajev, seminarjev in izobraževanj s področja knjigovodske in računovodske tematike.

Priložene datoteke

PDFgradivo_amortizacija_OSEM359.pdf 0.36 MB
 

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih