Danes je 13.7.2024
Za ogled dokumenta se morate prijaviti.
Input:

Na kaj mora delodajalec biti pozoren ob zaključku leta na področju obračuna stroškov dela v povezavi s kadrovanjem in priprava na novo koledarsko leto

3.12.2021, , Vir: Verlag Dashöfer, Dolžina video posnetka: 01:15:00

Poglavja

Na webinarju boste spoznali vse ključne aktivnosti, ki so pomembne pri zaključevanju leta na področju stroškov dela in s tem povezanim kadrovanjem. Sprehodili se bomo skozi aktualne zakonske roke za poročanje in vsebino poročil. Spoznali bomo ozadje in vsebino  samega poročanje, sprehodili pa se bomo tudi skozi kontrolnike, ki omogočajo pregled letnega obračunavanja stroškov dela. V drugem delu si bomo pogledali kako se dobro pripraviti na novo koledarsko leto in pravočasno planirati in zagotoviti zakonodajni vidik s področja plač in drugih stroškov dela, pripravo in izdajo odločb o letnih dopustih ter pripravo in preračun sorazmernih delov izplačil regresa za letni dopust.

 

Predavateljica:

Simona Matko Počivalšek (Svetovanje in izobraževanje Risto, Simona Matko Počivalšek s.p.) je diplomirana ekonomistka in svetovalka v podpori za ERP sistem Pantheon za modul plače in kadre. Ima več kot 14-letne izkušnje na področju računovodstva in kadrovanja, sodelovala je tudi v večjem mednarodnem podjetju pri registru notranjih kontrol na področju obračunavanja stroškov dela in kadrovanja. Dodatno je opravila več neformalnih izobraževanj s področja kadrovanja, računovodstva, notranje revizije in standardov kakovosti.