Za ogled dokumenta se morate prijaviti.
Input:

Obvezni prispevki delodajalcev in delavcev

21.9.2019, , Vir: Verlag Dashöfer, Dolžina video posnetka: 00:55:52

V spletnem seminarju bomo s predavateljico doc. dr. Lidijo Robnik spoznali področje obveznih prispevkov, ki izhajajo iz delovnega razmerja. V prvem delu seminarja se bomo posvetili razlikam med rezidenti in nerezidenti RS, nato pa si bomo pobliže ogledali postopek prijave ter odjave delavca.

V drugem delu seminarja nam bo predavateljica predstavila, kako s obračunati prispevke v praksi, predvsem pri koriščenju neplačanega dopusta delavca in pri vedno bolj pogostem delu od doma. Ob koncu bo odgovorila tudi na vprašanja, ki ste jih udeleženci zastavili med spremljanjem seminarja v živo.

Vsebina:

  1. Uvod
  2. Rezidenti republike Slovenije
  3. Nerezidenti republike Slovenije
  4. Razlike
  5. Prijava delavca
  6. Odjava delavca
  7. Neplačan dopust delavca
  8. Delo od doma
  9. Vprašanja in odgovori

Predavateljica:

doc. dr. Lidija Robnik, univ. dipl. ekon., je svetovalka na področju financ, računovodstva in davkov. Je avtorica mnogih strokovnih knjig, člankov in prispevkov ter urednica Računovodskega praktikuma. S prispevki sodeluje na mednarodnih in domačih strokovnih in znanstvenih konferencah. Je članica državne izpitne komisije za NPK kvalifikacije knjigovodja oz. računovodja in samostojna izvajalka številnih seminarjev in delavnic s področja financ in računovodstva.

 

Priložene datoteke

PDFgradivoVDU_obvezni_prispevki_OSEM268.pdf 0.24 MB
 

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih