Za ogled dokumenta se morate prijaviti.
Input:

Spremembe na področju DDV po Brexitu

15.1.2021, , Vir: Verlag Dashöfer, Dolžina video posnetka: 01:06:00

Vsebina:

  • dobava in nabava blaga
  • opravljanje in prejemanje storitev
  • posebnosti
  • novosti za britanske davčne zavezance, ki poslujejo v Sloveniji

Z 31.12.2020 se konča prehodno obdobje za združeno kraljestvo in po tem datumu bo pri poslovanju s to državo treba upoštevati nekatere DDV posebnosti. Katere so, boste izvedeli v tokratnem spletnem seminarju.

Predavateljica:

mag. Aleksandra Heinzer je davčna svetovalka z licenco Davčno svetovalne zbornice Slovenije in predstavnica te zbornice v evropskem združenju davčnih svetovalcev CFE (Confédération Fiscale Européenne). Od leta 2018 je tudi zastopnica CFE v skupini VAT forum pri Evropski komisiji. V tesnem sodelovanju z založbo Verlag Dashofer se je skozi dolgoletno delo specializirala za področje DDV. Zaposlena je v družbi Pakta svetovanje d.o.o. in svojim strankam pomaga reševati DDV probleme. Je avtorica številnih člankov in prispevkov, soavtorica DDV priročnika, dnevno pa odgovarja tudi na pisna vprašanja naročnikov produktov založbe Verlag Dashofer. Posebno pozornost posveča predajanju znanja s področja DDV zvestim udeležencem njenih rednih seminarjev in tečajev.

Priložene datoteke

OSEM332_Brexit_gradivo.pdf 0.92 MB
 

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih