Danes je 16.6.2024
Za ogled dokumenta se morate prijaviti.
Input:

Uveljavljanje izplačila nadomestila plače iz obveznega zdravstvenega zavarovanja

16.5.2024, , Vir: Verlag Dashöfer, Dolžina video posnetka: 00:59:33

Poglavja

V Uradnem listu je bil objavljen Pravilnik o uveljavljanju izplačila nadomestila plače iz obveznega zdravstvenega zavarovanja na zahtevo delodajalca, ki določa uveljavljanje izplačila nadomestila plače iz obveznega zdravstvenega zavarovanja med začasno zadržanostjo delavca od dela, ki ga delodajalcu izplača Zavod za zdravstveno zavarovanje (ali na njegovo zahtevo direktno delavcu).

Nadomestila plače od 1. 1. 2024 se obračunavajo in izplačujejo skladno s pravilnikom, na webinarju pa bomo predstavili ključne novosti na tem področju.

Predavatelj:

Majda Gominšek, finančna svetovalka, je ekonomistka z več kot 25-letnimi izkušnjami na finančno-računovodskem področju. Že desetletje samostojno vodi tečaje vodenja poslovnih knjig za gospodarske družbe in samostojne podjetnike ter izvaja seminarje s področja računovodstva in financ za javne zavode, društva in pravne osebe javnega prava. Za založbo Verlag Dashöfer izvaja strokovne seminarje, spletne klepetalnice in video seminarje ter odgovarja na vprašanja naročnikov.